Fysioterapia Kibo - kokonaisvaltaista hyvinvointia

Fysioterapia Kibo: tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaa sekä urheilufysioterapiaa

Hyvän kunnon saavuttamista voi hyvin verrata matkaan. Se vaatii aikaa, mutta se on saavutettavissa. Siksi tarvitset tueksesi ammattilaisen. Me Fysioterapia Kibon fysioterapeutit olemme täynnä intoa, innostusta ja tietoa. Osaamme auttaa sinua!

Voimme tehdä sinulle räätälöidyn hoito-ohjelman tai toteuttaa juuri ne palvelut, mitä itse tiedät tarvitsevasi.

 

uutiset

Elokuussa tarjoamme:

Elokuussa Fysioterapia Kibo täyttää 1v! Haluamme kiittää kuluneesta vuodesta ja antaa mahdollisuus rentouttaa vartalo intensiivisen loman jälkeen!

Fascial Streching (koko vartalon venyttely)

59€/hoito (norm. 70€)

Rasitusvamman hoito Shockwave laitteella

40€/hoito (norm. 50€)

 

Tervetuloa!

Tällä hetkellä ajanvarausket vain puhelimitse.

Apua piiskaniskuvammaan

Lokakuussa 2015 ajoin nokkakolarin rattijuopon kanssa. Vaikka nopeutta oli reilusti, en heti saanut kolarista oireita. Muutaman viikon päästä kuitenkin alkoivat niskakivut, ja muutamassa kuukaudessa ne äityivät todella pahoiksi. Urheilemaan en enää kyennyt ja pelkäsin alle nelikymppisenä joutuvani tyytymään sohvaperunan rooliin loppuelämäkseni.

Kun olin kärsinyt jatkuvista ja kovista niskakivuista joitakin kuukausia, eikä särkylääkkeet tai lääkärin antamat ohjeet auttaneet, päätin hakea apua Fysioterapia Kibosta. Natalia Kopacz tutki niskani ja ryhtini ja teki kattavan hoitosuunnitelman, jota lähdimme toteuttamaan. Muutaman kuukauden hoitojen ja jumppaamisen jälkeen voin todeta, että olen saanut elämäni takaisin. Kivut ovat vähentyneet, enkä enää tarvitse särkylääkkeitä. Voin jo liikkua huomattavasti enemmän, kuin aikoihin. Ennen pienikin reippaampi kävelylenkki aiheutti usean päivän kovat niskakivut. Nyt olen kyennyt käymään pitkilläkin kävelylenkeillä vaihtelevassa maastossa ja harkitsen aloittavani uudelleen rakkaan salibandyharrastukseni.

Laura Johansson, 39, yrittäjä ja entinen tuleva urheilija