Eväitä kehon parempaan toimivuuteen

Fysioterapia Kibo: tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaa sekä urheilufysioterapiaa

Hyvän kunnon saavuttamista voi hyvin verrata matkaan. Se vaatii aikaa, mutta se on saavutettavissa. Siksi tarvitset tueksesi ammattilaisen. Me Fysioterapia Kibon fysioterapeutit olemme täynnä intoa, innostusta ja tietoa. Osaamme auttaa sinua!

Voimme tehdä sinulle räätälöidyn hoito-ohjelman (fysioterapia) tai toteuttaa juuri ne palvelut, mitä itse tiedät tarvitsevasi (hyvinvointi).

 

uutiset

Lokakuussa: LIHASHUOLTO

Kova treeni taas takana? Krampannut ja lyhentynyt lihas ei rentoudu vain venyttelemällä.

LIHASHUOLTO

​60min - 65€

45min - 55€

Passiivinen lihashuolto/ manuaalinen käsittely (ei pelkästään hieronta), edistää palautumista ja maksimisoi suoritustehoa. Fysioterapeutti yhdistä erilaiset menetelmät ja otteet niin, että ne tehokkaasti venyttävät syviä faskioita ja siten vähentävät kipua, lisäävät joustavuutta ja liikkeen sujuvuutta.

Varaa aika fysioterapeutti Onnille vaikka heti! Ajanvaraus

Tervetuloa!

Apua piiskaniskuvammaan

Lokakuussa 2015 ajoin nokkakolarin rattijuopon kanssa. Vaikka nopeutta oli reilusti, en heti saanut kolarista oireita. Muutaman viikon päästä kuitenkin alkoivat niskakivut, ja muutamassa kuukaudessa ne äityivät todella pahoiksi. Urheilemaan en enää kyennyt ja pelkäsin alle nelikymppisenä joutuvani tyytymään sohvaperunan rooliin loppuelämäkseni.

Kun olin kärsinyt jatkuvista ja kovista niskakivuista joitakin kuukausia, eikä särkylääkkeet tai lääkärin antamat ohjeet auttaneet, päätin hakea apua Fysioterapia Kibosta. Natalia Kopacz tutki niskani ja ryhtini ja teki kattavan hoitosuunnitelman, jota lähdimme toteuttamaan. Muutaman kuukauden hoitojen ja jumppaamisen jälkeen voin todeta, että olen saanut elämäni takaisin. Kivut ovat vähentyneet, enkä enää tarvitse särkylääkkeitä. Voin jo liikkua huomattavasti enemmän, kuin aikoihin. Ennen pienikin reippaampi kävelylenkki aiheutti usean päivän kovat niskakivut. Nyt olen kyennyt käymään pitkilläkin kävelylenkeillä vaihtelevassa maastossa ja harkitsen aloittavani uudelleen rakkaan salibandyharrastukseni.

Laura Johansson, 39, yrittäjä ja entinen tuleva urheilija